Wysłany: Sob 09 Sty, 2010 I jak I love you - czyli następny miot w LynxCoonowie
W niedzielę 3 stycznia o 8.40 urodził się synek Myszki i Coolia
Myszka - jak zwykle - przetrzymała maluszka dłużej niż należało ...
Od Wigilii czekaliśmy na narodziny miauleństwa, a dopiero 3 stycznia udało nam się go zobaczyć
Maluszek jest prawdziwym wielkokotem, ważył 150 g przy urodzeniu. Wczoraj miał już 210 g. Jest Dorodny i ma ogromny apetyt. Na razie cały czas spędza na jedzeniu i spaniu
Wzięty na ręce cichutko obwąchuje dłoń, nie protestuje, wygląda jakby lubił kontakt z człowiekiem
Jeszcze nie ma imienia, nazywamy go na razie Incognito lub I Love You
Czeka nas trudne zadanie doboru imienia dla kotka. Wierzę, że Miaukunowe ciocie i wujkowie pomogą znaleźć nam najlepsze imię dla tego kocia
Wysłany: Sob 09 Sty, 2010
jaga napisał/a:
Imie musi byc wielkie i silne tak jak rudy szkrab
Hmm Przychodzi mi tylko do głowy po takich słowach INDEPENDENT
Troszke długie ale mozna wołac INDI
Albo IKAR
Całusy dla rudego szkraba w sam malutki nochalek sama bym Go Ci ukradła Miga,rude to najpiekniejsze co może byc-dla mnie
_________________ Człowiek jest na tyle cywilizowany,na ile potrafi zrozumiec kota.
Kotom bez trudu udaje sie to,co nie jest dane człowiekowi:iśc przez życie nie czyniąc hałasu:)
_________________ "Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!" www.bar-art.pl
Zrobiłam dzisiaj kilka fotek, ale znowu jest niebo szare i bez lampy bardzo kiepsko wychodzą ...
Wrzucam jednak, abyście zobaczyli jaka z Myszki jest mama
Proszę zwrócić uwagę, jak paskuda jedna zasłania łapką Ikusia przede mną
W rzeczywistości Ikusiek ma dużo ładniejszy kolor. Tu wygląda jak szary, bo zdjęcie jest robione bez lampy.
Ikuś to prawdziwy zuch!
Dzisiaj kończy 10 dni życia i waży 300 g ... Rozmiary też ma imponujące Jest długi, ma wielkie łapska i potężną głowę. Oj, chyba będzie to ogromny Iron Cat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum